Zakelijke videoreportages en producties.

Onze zakelijke videoreportages en producties zijn low-budget. Wat kunnen wij voor u betekenen: opening bedrijf, congres, jubileum, seminar, teambuilding, sollicitatie, evenement, bedrijfspresentatie, instructiefilm etc..

Ook live registraties behoren tot de mogelijkheid waarbij het opgenomn beeld meteen weergegeven wordt ( op de reeds aanwezige ) beeldschermen of middels een beamer groot geprojecteerd.

Wilt u een goede promotie voor uw bedrijf of product? Dan is een goede videoproductie hiervoor uitermate geschikt. Bewegende beelden spreken meer dan een tekst in een folder en de mogelijkheden zijn veel uitgebreider.

Het maken van een videoreportage geschiedt in nauw overleg met u als opdrachtgever. WIE geeft de opdracht, WAT is het doel van de film, WAARVOOR is het bestemd. En wat wilt u ermee bereiken. Daar dit voor een ieder een apart verhaal is kunnen wij middels deze site geen verdere informatie verstrekken. Telefonische kunnen wij u al een eind op weg helpen. Ook kunnen wij een bezoek brengen aan uw bedrijf.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en die vindt u terug in onze videoreportages. Beelduitsnede, lengte en volgorde van shots, montage, maar ook het creatief omgaan met de camera, schuin in beeld, sterke close-ups, en verschil in hoogte bepalen uiteindelijk hoe de videoreportage er uit zal zien.

Dit alles wordt opgenomen met een digitale camera Dus opnamen die helder en scherp zijn. Een kwaliteit die zich duidelijk onderscheidt van anderen. Ook de Editing (eindbewerking) geschiedt digitaal.

Internet presentatie Snelle internetverbindingen maken websites zeer geschikt voor de vertoning van korte films voor uw website. Een zeer eigentijdse manier om uw bedrijf te presenteren aan leveranciers, cliënten of toekomstige werknemers.

Video en montage : René Brünken www.rbcc.nl

 

DVD Nu uw videoreportage op DVD. We kunnen digitaal materiaal overzetten naar DVD. DVD staat voor Digital Versatile Disc. De afmetingen zijn gelijk aan die van een audio-cd, alleen is de opslagcapaciteit veel groter. Een audio-cd kan maximaal 700 MB aan gegevens bevatten, terwijl de maximale opslagcapaciteit van DVD 4,7 GB bedraagt..

In de hoogste kwaliteit, en daar gaan wij voor, is het mogelijk om 60 minuten beeldmateriaal op één DVD te plaatsen.

VideoCD Een andere norm is videoCD. VCD is een CD-rom die het mogelijk maakt videobestanden af te spelen op een DVD-speler (niet alle DVD-spelers zijn hiervoor geschikt) en afspeelbaar in een computer door middel van een CD-rom station.

Videoprojectie Wilt u uw videoreportage op een groot scherm zien? Dat kan. We zijn in het bezit van een beamer en een portable scherm zodat uw videoproductie aan een groot publiek kan worden vertoond.